Yksilöllinen

Verkkokauppa

Avullamme oman verkkokaupan perustaminen on joustavaa ja ennen kaikkea helppoa! Verkkokauppa on mahdollista perustaa jo olemassa olevan liiketoiminnan tueksi tai tukemaan kokonaan uutta ideaa.

Kotisivut, jotka ovat niin hienot, että jopa äitisi tykkää niistä

Yksilölliset

Verkkokaupat

Kaikille laitteille optimoitu, responsiivinen verkkokauppa ja sulava ostokokemus vievät myyntisi uudelle levelille.

Toteutamme WooCommerce verkkokaupat erilaisiin tarpeisiin. Voimme myös rakentaa kokonaan oman, räätälöidyn verkkokaupan vaativampiin tarpeisiin.

Kauttamme onnistuu myös migraatiot muilta verkkokauppa-alustoilta WooCommerceen.

Woocommerce

Verkkokauppa

Suunnittelemme yksilölliset WooCommerce -verkkokaupparatkaisut, joissa keskitymme voimakkaasti käyttöliittymään, kassakonversioon ja näkyvyyteen. Viimeistelemme kokonaisuuden näyttävällä ulkoasulla ja tehostamme kaupankäyntiä hakukoneoptimoinnilla ja tarvittaessa digimarkkinoinnilla.

Vaikka WooCommerce on ilmainen alusta verkkokaupalle, sen toteuttaminen vaatii osaamista ja työtä. WooCommerce-toteutuksen työmäärä riippuu verkkokauppasi vaatimuksista, sen koosta sekä tarvittavista toiminnoista.

Palvelintegnologiassa suosittelemme käyttämään kotimaisen Zonerin palveluita.

Mikrofonikauppa. Woocommerce verkkokauppa.
Kotisivut ja verkkokauppa, jotka ovat niin mahtavat, että jopa kilpailijasi käy katsomassa niitä salaa.

Vaativampiin

Tarpeisiin

Toteutamme myös vaativampia verkkokaupparatkaisuja. Oma alustamme, ZynoShop, joustaa ja on muokattavissa erikoisempiinkin tarpeisiin.

Dropshipping rajapinnat, kuljetusmatkaan perustuvat hinnoittelut ja monet muut ratkaisut, joiden toteuttamiseen avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto ei taivu, onnistuu kauttamme.

Kokonaan alusta loppuun luotu verkkokauppa saadaan räätälöityä tarkalleen tarpeiden mukaiseksi, liiketoimintaasi täydellisesti palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Lisäksi räätälöidyn verkkokaupan ohjelmakoodissa ei ole ylimääräisiä, hidastavia osia. Sivusto on aina supernopea, suuremmillakin liikennemäärillä. Turvallisuus on myös huippuluokkaa

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

1. IDEOINTI

Autamme teitä uuden verkkokaupan ideoinnissa. Ideoimme yhdessä, minkälaisen kaupan haluaisitte, miltä sen tulisi näyttää ja mitä tekniikoita kaupan toteuttamiseen käytettäisiin.

2. SUUNNITTELU

Ensimmäiset palaset alkavat hahmottua, linjat ovat selvät ja logo sopii usein jo värimaailman kanssa yhteen. Kategoriat ovat valmiit ja testataan ensimmäisiä tuotteita.

3. LUONNOS

Verkkokaupan visuaalinen ilme, toimitustavat, maksunvälittäjä ja tuotteet ovat löytäneet paikkansa. Verkkokauppaa muokataan vielä toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.

4. JULKAISU

Kun verkkokaupan eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla, voidaan uusi kauppa julkaista.