Yksilöllinen

Verkkokauppa

Responsiivinen verkkokauppa ja sulava ostokokemus.

Avullamme oman verkkokaupan perustaminen on joustavaa ja ennen kaikkea helppoa! Verkkokauppa on mahdollista perustaa jo olemassa olevan liiketoiminnan tueksi tai tukemaan kokonaan uutta ideaa.

Kotisivut, jotka ovat niin upeat, että jopa taivaan enkelit laulavat niistä

Yrityksesi

Verkkokauppa

Kaikille laitteille optimoitu, responsiivinen verkkokauppa ja sulava ostokokemus.

Kaikille laitteille optimoitu, responsiivinen verkkokauppa ja sulava ostokokemus vievät myyntisi uudelle tasolle.

Toteutamme WooCommerce verkkokaupat erilaisiin tarpeisiin. Voimme myös rakentaa kokonaan oman, räätälöidyn verkkokaupan vaativampiin tarpeisiin.

Kauttamme onnistuu myös migraatiot muilta verkkokauppa-alustoilta WooCommerceen.

TEKNIIKAT

Woocommerce verkkokauppa

Helppo verkkokaupan ylläpito WooCommercen avulla.

Suunnittelemme yksilölliset WooCommerce -verkkokaupparatkaisut, joissa keskitymme voimakkaasti käyttöliittymään, kassakonversioon ja näkyvyyteen. Viimeistelemme kokonaisuuden näyttävällä ulkoasulla ja tehostamme kaupankäyntiä hakukoneoptimoinnilla ja tarvittaessa digimarkkinoinnilla.

Vaikka WooCommerce on ilmainen alusta verkkokaupalle, sen toteuttaminen vaatii osaamista ja työtä. WooCommerce-toteutuksen työmäärä riippuu verkkokauppasi vaatimuksista, sen koosta sekä tarvittavista toiminnoista.

Palvelintegnologiassa suosittelemme käyttämään kotimaisen Zonerin palveluita.

Woocommerce verkkokauppa. Toteutimme Mikrofonikauppa.fi verkkokaupan ja migraation Magentosta.
Verkkokauppa, joka saa sinut hymyilemään - ja asiakkaasi ostamaan!

Vaativampiin tarpeisiin

Räätälöity verkkokauppa

Toteutamme myös vaativampia verkkokaupparatkaisuja. Oma alustamme, ZynoShop, joustaa ja on muokattavissa erikoisempiinkin tarpeisiin.

Dropshipping rajapinnat, kuljetusmatkaan perustuvat hinnoittelut ja monet muut ratkaisut, joiden toteuttamiseen avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto ei taivu, onnistuu kauttamme.

Kokonaan alusta loppuun luotu verkkokauppa saadaan räätälöityä tarkalleen tarpeiden mukaiseksi, liiketoimintaasi täydellisesti palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Lisäksi räätälöidyn verkkokaupan ohjelmakoodissa ei ole ylimääräisiä, hidastavia osia. Sivusto on aina supernopea, suuremmillakin liikennemäärillä. Turvallisuus on myös huippuluokkaa

Toteutus

Verkkokaupan perustaminen

Vaihe 01

01

Ideointi

Autamme teitä uuden verkkokaupan ideoinnissa. Ideoimme yhdessä, minkälaisen kaupan haluaisitte, miltä sen tulisi näyttää ja mitä tekniikoita kaupan toteuttamiseen käytettäisiin.

Vaihe 02

02

Suunnittelu

Tässä vaiheessa olemme saavuttaneet yhteisen käsityksen, millaisista kotisivuista pidät ja mitä ominaisuuksia haluat omalle sivustollesi. Alamme työstämään luonnosta.

Vaihe 03

03

Luonnos

Verkkokaupan visuaalinen ilme, toimitustavat, maksunvälittäjä ja tuotteet ovat löytäneet paikkansa. Verkkokauppaa muokataan vielä toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.

Vaihe 04

04

Julkaisu

Kun verkkokaupan eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla, voidaan uusi kauppa julkaista.