Toteutamme Yksilölliset

Kotisivut

Hyvin rakennetut kotisivut ovat jokaisen menestyvän yrityksen kivijalka.

Kotisivujen kautta kerrot palveluistasi, asiakkaista ja arvomaailmasta. Kotisivujen kautta yrityksesi on tavoitettavissa juuri silloin kun asiakas haluaa ottaa yhteyttä tai etsiä tietoa yrityksestäsi.

Laadukkaat kotisivut ja verkkokauppa.

Yrityksesi

Käyntikortti

Olemme laadukkaiden kotisivujen ammattilainen, yli 25 vuoden kokemuksella.

Jokainen kotisivuprojekti on erilainen, sillä otamme asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Asiakkaan liiketoiminnan menestys on meille aina tärkein prioriteetti, joten laadukkaiden ja nopeiden kotisivujen lisäksi rakennamme kotisivut niin, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita.

Kun haluat yksilölliset ja juuri sinun tarpeisiisi rakennetut kotisivut, ota yhteyttä!

TEKNIIKAT

WordPress kotisivut

Helppoa sisällönhallintaa WordPressin avulla

WordPress kotisivut yritykselle ovat erittäin monikäyttöiset ja sillä toteutettavissa olevat ratkaisut ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden.

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa ja mahdollistaa kotisivujen vaivattoman päivittämisen ilman ohjelmointitaitoja.

WorPress sivustoon on mahdollista liittää myös WooCommerce verkkokauppa.

Kotisivut ja verkkokauppa, jotka ovat niin mahtavat, että jopa kilpailijasi käy katsomassa niitä salaa.
Transmix kotisivut uudistus ja laitevuokraus toiminto

Vaativampiin tarpeisiin

Räätälöidyt kotisivut

Toisinaan WordPress ei ole paras ratkaisu asiakkaan tarpeisiin, vaan toteutus vaatii jotain erikoisempaa taustajärjestelmää.

Esimerkiksi useiden rajapintaliittymien täysipainoinen hyödyntäminen WordPressin avulla on työlästä, toisinaan jopa mahdotonta. Tällöin koodaamme asiakkaalle sivuston alusta loppuun, käyttäen nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita.

Räätälöidyille kotisivuille voidaan toteuttaa monimutkaisiakin toiminnallisuuksia. Samalla kotisivuista saadaan kevyet ja salamannopeasti latautuvat.

Toteutus

Kotisivujen perustaminen

Vaihe 01

01

Ideointi

Autamme teitä uuden verkkosivuston ideoinnissa. Ideoimme yhdessä, minkälaisen sivuston haluaisitte, miltä sen tulisi näyttää ja mitä tekniikoita kotisivujen toteuttamiseen käytettäisiin.

Vaihe 02

02

Suunnittelu

Tässä vaiheessa olemme saavuttaneet yhteisen käsityksen, millaisista kotisivuista pidät ja mitä ominaisuuksia haluat omalle sivustollesi. Alamme työstämään luonnosta.

Vaihe 03

03

Luonnos

Saat meiltä luonnoksen ulkoasusta, jonka hyväksyttyäsi rakennamme vedoksen sivustostasi. Teemme tarvittavat muutokset ja viimeistelemme sivuston ulkoasun, tekstit ja kuvat.

Vaihe 04

04

Julkaisu

Kotisivusi ovat nyt rakennettu toiveidesi mukaisesti. Sivusto julkaistaan ja voit alkaa hyödyntää niitä toiminnassasi. Nyt voimme myyös sopia uusien sivujesi käyttökoulutuksesta ja esimerkiksi markkinoinnista.